Vill man, så kan man!

Jag har kommit långt de senaste två åren. Att vakna upp utbränd och inte kunna ta mig ifrån sängen för att jag alltid var igång och inte lyssnade på kroppen fick mig att tänka om. Att våga stanna hemma och ta hand om mig gjorde gott och var första steget till förändring.
Att nästan förlora en anhörig förra sommaren fick mig att värdera annorlunda, tänka en extra gång på de små sakerna i livet.

Jag har arbetat med mig själv, rannsakat mig själv många gånger om och verkligen lyssnat på mitt inre. Jag vågar ta tag i det som är jobbigt istället för att fly. Jag tränar på att säga nej, men jag försöker att inte låta någon köra över mig.
Jag har förändrats som person, jag skrattar mer och är mer glad. Jag tar ingenting för givet.
Jag har en liten bit kvar för att nå mina mål men under tiden så njuter jag av livet.

Jag har ett jobb, en son, en pojkvän, fina vänner och familj. Jag lever i nuet och jag vill inte låta gamla saker tynga ner mig. Alla har vi ett förflutet med oss i bagaget, saker vi kanske inte är stolta över heller. Jag föredrar att bearbeta och gå vidare, bäst för min själv och mitt mående.

Jag gör både fel och misstag, men jag är ju bara människa. Det är bara jag i ett nötskal. Jag är stolt över mina egna framsteg och tänker inte låta någon hindra mig från att visa den glädje som jag känner. Stör man sig på det är det bara att hålla sig undan. Det är även min tur att få skina och få känna att livet rullar på framåt. Jag kommer alltid sätta andra i första hand men jag kommer inte glömma bort mig själv, glömma bort att stanna upp, reflektera och rå om mig själv.

Jag lär mig av det jag varit med om, jag blir starkare för varje dag. Jag lever än med min ångest och funktionsnedsättning men ingenting av det får hindra min vardag. Alla har vi svackor eller sämre dagar, likaså jag men de dagarna är tillåtna att ha!

Ett längre inlägg men kände för att dela med lite ❤️


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
sarasara
sarasara,
Vad härligt att det blivit så bra!
nouw.com/sarasara
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229