Tur i oturen 🙈

Ett litet lÀngre inlÀgg med gÄrdagens olycka!

Vi börjar frĂ„n början. Morgonen började med att sköterskan pĂ„ vc inte vill ge mig tid för lĂ€kare angĂ„ende medicinen och sĂ„ försöker hon pĂ„stĂ„ att den jag tar nu finns inte med pĂ„ listan = enligt henne Ă€r dĂ€r ingen lĂ€kare som gett mig den 😳 nĂ€hĂ€ det var dĂ„ mĂ€rkligt.

Blev ombedd att besöka Barnmorskemottagningens drop in. Den gjorde en undersökning (gjorde Ànnu mer plÄgsamt ont). Hon kunde inte hitta den (trÄdarna pÄ spiralen) sÄ fick gÄ dit jag satte in den.
En mycket snÀll barnmorska kollade mig, kunde inte heller se trÄdarna men att jag skulle uppsöka gyn akut av smÀrtan för det finns risk för infektion.
Körde dit och det dröjde inte sÄ lÀnge innan jag fick ta prover, blodtryck och syresÀttning.
Ingen infektion đŸ‘đŸ» jĂ€tteskönt faktiskt! DĂ€r slutade mina sjukhusbesök. För det Ă€r ingen fara men de Ă€r glada jag uppsökte vĂ„rd för det Ă€r oftast sĂ„ infektionen kring spiralinsĂ€ttningen tar sig an.

Kunde köra hem igen...

PÄ eftermiddagen, efter jag hade vilat en stund skulle jag hÀmta min vÀn frÄn hennes jobb. PÄ vÀgen tillbaka kör jag samma vÀg jag brukar.
Kommer ut pĂ„ 70 vĂ€gen och ska byta fil. DĂ„ hör jag hur det smĂ€ller till, jag blir rĂ€dd och kĂ€nner hur bilen skakar och det lĂ„ter nĂ€r jag kör 😣 punktering tĂ€nkte jag direkt men lampan hade inte börjat lysa Ă€n. För att inte riskera nĂ„got körde jag in pĂ„ nĂ€rmsta lilla vĂ€g. Jo men vad ser jag. NĂ„got har fastnat i dĂ€cket 😳😳 men alltsĂ„ seriöst!!

Vi bestÀmde oss för att köra förbi Mekonomen som guidade mig till deras verkstad. SÄ körde dit. Han ville ta ut det som ser ut som en stor spik men risken var dÄ att luften kom ut och jag kunde inte köra hem.

SÄ jag bestÀmde att jag kör hem bilen. SÄ fÄr den stÄ dÀr över helgen (verkstaden skulle ju sÄklart stÀnga) sÄ fÄr de ordna med det pÄ mÄndag. För jag behöver liksom bilen och jag vill inte riskera nÄgot.

Jag förstÄr bara inte hur den har lyckats sÀtta sig sÄ pass pÄ dÀcket men den mÄste jag vara oerhört vass om den fastnar dÀr liksom. Störigt.

Ska höra med killen nÀr han kommer hem om det Àr nÄgot han kan fixa eller sÄ blir det verkstaden pÄ mÄndag morgon.

Otursdrabbade jag hade ju tur men i oturen igĂ„r att det inte blev punktering direkt och bilen sladda omkring eller nĂ„gon annan pĂ„verkades av mitt stopp. Glad att det skedde pĂ„ den vĂ€gen och inte ute pĂ„ motorvĂ€gen 🙈


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229