Tänk på framtiden

På söndag är det sista dagen för oss att kunna lägga vår röst i Valet 2018.

Jag är inte intresserad av politik, men denna gång har jag kollat på debatter, läst på och bestämt mig. Jag tycker det är viktigt att man lägger en röst, att man står upp för något man tror på och det är ändå vi som ska leva i Sverige. Är man osäker kan man lägga det på ett mindre parti, eller rösta blankt. Men man har ändå röstat.

Jag förstår inte hur folk som avstår att rösta sedan kan sitta och gnälla när valet påverkar deras barns framtid, eller de förhöjda skatterna, svårigheterna att få assistans osv. Hur man kan sitta och älta när man inte ens har offrat sig och lagt en röst för vårt framtida Sverige. Förlåt men det kan jag bli rätt stött på. För bryr man inte sig att rösta så får man finna sig i hur det blir med de olika sakerna i Sverige.

Jag säger verkligen inte att alla är tvungna att rösta, men vill man ha en chans att påverka, tänka på framtiden och våra barn som ska växa upp, så bör man lägga en röst.

Alla får rösta på precis vem de vill, jag tänker inte döma ut någon för deras politiska åsikt. Jag vill inte heller förlora eller vinna vänner för min politiska åsikt. För alla tycker, tänker och känner vi olika. Därför det finns olika partier att rösta på, som står för olika saker.

Rösta utifrån vad som känns rätt för dig, vad du står för och för hur du önskar det kan vara.

Jag står dock fast vid att lägger du ingen röst, ska du heller inte gnälla sen!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229