Som två flaskor vin

Ni som har varit fulla eller berusade någon gång känner nog igen sig. Huvudet känns oerhört tungt, man är medvetande men samtidigt åker huvudet fram eller bak, det känns så tungt. När jag ska upp och gå känns kroppen som spagetti, när jag sitter ner känns kroppen tung och när jag lägger mig ner snurrar allt omkring.
Det känns som att jag har druckit två flaskor vin.

Igår vid lunchtid fick jag gå hem från jobb (förlåt) men kroppen orkade inte kämpa mer. Det kändes som att jag skulle svimma eller spy vilken minut som helst. Så jag körde hem. Sov några timmar. Var sedan helt väck. När jag vaknade kände jag mig full, eller bakfull och noll aptit. Kunde dricka mycket vatten.

Idag har jag också varit hemma för jag känner mig likadan idag. Var vaken sedan 03 men vid 15-16 tiden kunde jag vila en timme. Sitter mest ner i soffan eller så ligger jag bara och glor i sängen. Mer än så orkar jag inte just nu. Vet i tusan inte vad det beror på för känner inte mig sjuk för övrigt. Nacken och ryggen gör ont bara av att röra mig, så kanske det beror på det.

Får stanna hemma imorgon också, sedan får jag se hur det går. Kanske är det min medicin eller annat.

Ja, jag får små perioder där jag mår sämre. Jag tror inte jag hinner återhämta mig efter utbrändheten så istället slår kroppen ut mig på detta sätt. Just för kroppen hinner inte helt återhämta sig och vila ordentligt.


Någon som har haft det så här? Som känner igen sig?


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229