Ren otur

Hela sommaren har jag lyckats hålla mig frisk från både feber, snuva och slöhet. Mitt höga blodtryck med vätska och svullnad ser inte jag som att vara sjuk.

Senast jag var hemma och sjuk med feber var ett par omgångar under våren. Sista dagen jag jobbade var 18/6. Sen dess har jag inte känt mig sjuk på detta sättet. Då har jag ändå badat, använt både fläkt och ac flitigt.

Började jobba i onsdags, kände mig lite mer trött i torsdagskväll. Igår eftermiddag började jag känna av det ordentligt.
Inatt vaknade jag upp kallsvettig och med feber. Febern har gått ner under dagen, men jag har varit så slö. Nyser om vartannat, ligger mest på soffan och huvudvärken spökar hela tiden.

Jag vet att det är dessa tider nu när hösten kommer. Eller så är det för att jag har börjat jobba igen. Det kan ju hända så för en del. Oavsett så är det inte roligt heller. För helgens planer gick rent av i skogen för mig.

Nåja, har i alla fall försökt kurera mig så mycket jag kunnat idag.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ja nu kommer ju mycket baskelusker och man lyckas inte duxka för dem tyvärr , krya på dig
nouw.com/sweetwords
manellacentio
manellacentio,
Precis, är den tiden nu och sen har jag inte träffat så många olika människor som jag gjort på jobb dessa dagarna. Tack tack
nouw.com/manellacentio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229