Räser Räkan 🚗

Som många vet så sålde jag min relativt nya miljöbil (av många olika skäl). Ville inte åka kollektivt så nu har jag köpt en tillfällig bil att köra med. Med tillfällig menar jag inte en vecka, utan några månader.

Så länge den går att köra med - det är största syftet 🚗 jag ska inte bo i bilen och kör mest fram och tillbaka från jobb. Jag kanske hade tänkt annorlunda om jag körde ännu längre och oftare.

Här har ni min "Räser räka" 😂 alltså jag har hört det någonstans men tyckte det passade så bra in nu. För tusan vad jag kör. Så lätt att accelera, jag är inte lika rädd att något händer bilen och jag är inte rädd att går en finess sönder så är bilen obrukbar 🙈

Jag är just nu nöjd med den bil jag kör med. Den funkar. Den tar oss fram. Mer än så behöver inte jag.

Utan detta bil byte hade jag aldrig kunnat köpa ny säng (min gamla är för hård just för min rygg), jag hade inte kunnat få glasögon som jag behöver, jag hade inte sluppit oro men framförallt, jag hade inte underlättat som det gör nu 🙈 sen är bil en bil. Så bil tokig är jag inte att jag behöver finaste bilarna. Ekonomin ska funka för det minsann.

Så denna får vara min kompis några månader. Jag är nöjd 😊

Om jag ångrar mig? Nej verkligen inte. De som känner mig vet att det har gjort gott och jag är mycket lugnare nu sen bilen såldes.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Fräsig! Tycker det är bättre med någon bil än ingen bil. Sålänge den slm
nouw.com/juliamalmgren
juliamalmgren
juliamalmgren,
som du säger går att köra med så är den ju toppen!!* ☺️
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229