Personligt

Lite personligt ...

Många gånger så säger jag att man får ta mig för den jag är. Det står jag för. Jag har i många år haft dåligt självförtroende, tvivlat på mig själv och gärna varit i bakgrunden. Jag har inte alltid vågat vara mig själv och gärna lindat in saker och ting.

Numera, och sedan jag blev ensamstående så har jag också stärkt mig själv, på många olika plan. Jag har också vågat utmana mig med sådant jag förr kände var alldeles för jobbigt.

Jag har bättre självförtroende, jag känner mig lugnare i mig själv och jag vågar vara mig själv på ett helt annat plan än förr. Jag vågar stå för vem jag är, vad jag vill och för att jag för det allra mesta är rak och ärlig. Jag känner inte för att linda in saker. Varför ska jag göra det för?

Jag vet också att det sticker i någras ögon att jag mår som jag gör, att jag funnit lyckan igen och för att jag inte vill dölja den jag är. Jag är ingen person som vill stå i centrumets mittpunkt, det är inte jag, men jag vill heller inte hamna helt i bakgrunden för att det inte kan accepteras att jag kommit dit jag vill i livet.

Jag är jag, och så kommer det förbli. Jag har fel och brister jag med, men jag lever livet :)


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
livetmitt93
livetmitt93,
Kjekt og lese 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229