Paris 🇨🇵 del två

Fredag 13/9

Klockan ringde tidigt för 9.15 skulle vi vara framme på guidad tur. Det var ca 56 min promenad men skönt var det för man kunde gå i linne. Äntligen skulle jag få besöka Eiffeltornet. Intressant information, tänka sig att där finns en kvinna som är gift med eiffeltornet 🙈 Sen var det dags att åka upp på andra våningen. Wow vilken utsikt och massor med bilder togs. Efter turen fick vi åka högst upp, herregud vilken utsikt där var 😍 vi tog även ett glas champagne där uppe. Jag tog trapporna ner från andra våningen, ca 700 steg 🏃🏼‍♀️

Efter Eiffeltornet mötte vi upp A som inte var med där uppe. Promenerade runt lite, tog lite bilder tillsammans och enskilt. Promenerade bort till Triumph bågen för att gå upp till taket. Även där var fin utsikt.

Efteråt promenerade vi runt, käkade lite mat tillsammans. Vi begav oss tillbaka till Eiffeltornet för att åka en sådan busstur runt Paris. Vi fick dock stå och vänta för den var försenad. Vi fick plats längst fram och det var en skön tur. Herregud vilken trafik i Paris, helt galen och de verkar ju inte rädda om sitt liv där 🙈 Efter bussturen gick vi och handlade med oss hem, sen tog vi en tuk tuk.

Helt galet men denna dag hade jag 30 185 steg 🙈👌🏻 men skönt var det.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så fina bilder va kul att få gå upp i Eiffeltornet. Vilka spännande upplevelser du har 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229