Paris đŸ‡šđŸ‡” del fyra

Söndag 15/9:

OH gud vad jag var seg, men inte sÄ konstigt efter lördagsnattens bravader och utekvÀll.
Upp och packa, stÀda och checka ut vid 10. Vi fick ha vÀskorna i receptionen. Gick ivÀg, alldeles sega och skulle leta efter stÀlle att Àta frukost pÄ.

Vi fick bevittna poliser som ingrep och tog tvÄ tjejer. Hur de visiterade de och ja sÄ noggranna Àr de inte i Sverige. TvÄ stora polisbilar och en liten.

Vi hittade ett stÀlle, kÀkade brunch och gud sÄ gott det var. Vi promenerade mest runt i nÀromrÄdet av dÀr lÀgenheten lÄg. SÄg lite annat Àn de andra dagarna. Vi bestÀmde att Àta lite innan sÄ det blev tre rÀtters pÄ en kinarestaurang.

Åkte taxi mot flygplatsen, sĂ„g ocksĂ„ en annan del av Paris dĂ„. Tur vi Ă„kte i tid för det var lĂ„ng kö vid sĂ€kerhetskontrollen. Satt bara och chilla pĂ„ flygplatsen innan det var dags att boarda. Denna gĂ„ng satt jag vid fönstret och det gjorde mycket för min rĂ€dsla att lyfta. Vilken utsikt men ack sĂ„ seg jag var. KĂ€nde av att jag började bli förkyld och en huvudvĂ€rk som inte ville gĂ„ över.

Tur jag hade min jacka för nÀr vi hade landat och skulle med tÄget var det kyligt och pÄ Hyllie blÄste det minsann kallt.

NĂ€r jag kom av tĂ„get stod min Ă€lskling och vĂ€ntade pĂ„ mig ❀ sprang bort och pussa och krama pĂ„ honom. Ett sĂ„dant fint vĂ€lkomnande. K fick skjuts av oss hem. Var helt slut nĂ€r jag kom hem. DĂ€ckade i sĂ€ngen med frossa. Ville tillbaka till vĂ€rmen igen. Var inte alls kul att komma hem till kyla och blĂ„st.

Kommer ett inlÀgg sen med lite extra bilder frÄn resan!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Ohhh hoppas inte du blivit sjuk nu efter. ❀ Mysigt han mötte upp dig
nouw.com/mrshenriksson
Fobibella
Fobibella,
Är paris Cp ? 😟
nouw.com/fobibella
manellacentio
manellacentio,
Vart i mitt inlÀgg stÄr det att Paris Àr cp?
nouw.com/manellacentio
Kommentaren har postats och kommer visas nÀr den godkÀnts.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229