Nu skulle jag varit på ....

Just i denna stund, skrivandets ögonblick så var det meningen att jag skulle ha varit på en efterlängtad bloggmiddag som ordnades av två fantastiska personer @FrökenRödlök och @Madzan

Jag blev så oerhört peppad och glad när jag fick mail om att jag skulle få komma. Redan då såg jag framemot det jättemycket. Som vanligt så får jag den där oturen :( jag vill men kroppen strejkar emot.

Visst mår jag lite bättre men inte fullt så bra att jag skulle orka en hel kväll. Har även en tågresa på 1 timme och 38 minuter att klara av. Jag blir snurrig när jag sitter eller står för länge och då behöver jag lägga mig ner en stund. Sen snörvlar jag och vill inte riskera smitta då jag eller de som kommer inte är vana vid varandras bakterier.


Jag hoppas självklart att det kommer fler tillfällen för bloggmiddagar eller träffar och att jag får möjligheten att få lov att vara med. Då minsann ska jag ha bekämpat ut detta skit jag fått stå ut med av och till i två månaders tid nu. Det börjar bli väldigt TRÖTTSAMT. Det sägs ju att är man slutkörd/utmattad så är kroppen tyvärr mer mottaglig för bakterier och infektioner.


Sitter hemma med ångest och depp. Ska använda mina 20% idag och käka pizza och bara softa. Tänka på vad jag gick miste om haha!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer
Miss Jennifer,

Jag fick med avboka den träffen 😟

missjennifer.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229