När det gäller säkerheten så är jag ...

Många gånger så är jag tacksam att det finns begagnat och att det går att ärva saker med. Däremot känner jag att en del saker inte funkar begagnat i min hjärna. Inte när det gäller säkerhet av något slag.

Som denna cykelvagn. När vi ska cykla gäller det att den håller. Ja även nytt kan gå sönder men jag vill ändå inte köpa den begagnat. För då vet jag ingen använt den innan. Likaså bilbarnstol. Den ska också vara ny. Jag är petig med de två sakerna. Att där finns de som köper sakerna begagnat är toppen, det är bara mina hjärnspöken som säger åt mig att inte göra det. Har ju sålt bilstol till andra, väldigt hela och knappt ens ett år gamla. Skulle aldrig sälja något som inte är säkert.
Barnvagn är nog också en sådan sak, men där har jag köpt begagnat en gång förr.

Jag som sagt tacksam att det finns begagnat för kläder köper jag många gånger begagnat. Dels växer barn ur kläderna så snabbt och det slits mer. Så det får gärna vara begagnat varierat med nytt. Ytterkläder är jag lite mer att det får vara nytt. Är det begagnat får det inte vara slitet.

Ja, jag kanske har lite knasiga krav men det är ändå mitt barn, den jag ska skydda över allt annat. Klart jag får ha lite krav.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Känner samma! 😊
nouw.com/sillyme
mammalideskold
mammalideskold,
Barnens säkerhet går i första hand. Det är utan tvekan.
nouw.com/mammalideskold
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229