Livet just nu

Här har ni då mig; en glad men en aning förvirrad tjej med alla möjliga slags känslor, tankar, reflektioner och värderingar. En helt vanlig tjej i sina bästa år.

Livet är som en berg- och dalbana. Ibland går det upp, ibland går det ner och ibland går det bara rakt fram. Så är mitt liv och mina dagar. Tar alltid dagen som den kommer och känner efter hur dagsformen är innan jag vågar bestämma för mycket.

Jag har svårt för att säga nej, men jag har lika svårt för att avboka något jag bestämt utan att få skuldkänslor och ångest.

Jag har en förmåga att alltid sätta andras mående och behov före mig själv. Jag finns alltid där för andra när de har det tufft eller bara behöver sällskap. Ibland gömmer jag bort att allt det jag får till mig måste jag sortera bort efterhand. Annars blir det för mycket för mig helt plötsligt. Det måste jag bli bättre på. För jag tar ju emot allt, sen är jag väldigt omtänksam och bryr mig så mycket om andra så jag kan inte bara släppa.

Själv mår jag bra, jag har mina dagar men det kommer och går. Det är lite mycket som ska hinnas med på tre veckor, men jag kommer klara det. Planering kallas det i min hjärna.

Jag trivs med livet och det är huvudsaken. Jag mår bra (arbetar fortfarande med mig själv med vissa saker) jag använder inte mina svårigheter som en ursäkt men vissa saker kan vara ett hinder ibland, men då ser jag lösningar på annat vis.

Detta är ett blandat inlägg men ibland behövs det med. Kommer göra lite tidsinställda inlägg ikväll för kommande dagar. Ska ha en ny kategori på bloggen med.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
MariasVardag
MariasVardag,
Det går verkligen upp och ner i livet ❤️
nouw.com/mariasvardag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229