Kollektivt

Godmorgon 🌾

Vad Ă€r era planer för idag? SjĂ€lv Ă€r jag pĂ„ vĂ€g mot jobb just nu, kollektivt 🙈 Visst kan jag sakna att köra bil (men det kommer inom kort igen- har mina planer först) men nu blir det kollektivt och vet ni vad? Denna gĂ„ng Ă€r det inte lika jobbigt. Absolut det tar sin tid, men jag Ă€r inte lika stressad i mig sjĂ€lv lĂ€ngre. FörlĂ„t men TACK för den underbara lĂ€kare som jag trĂ€ffade under tiden jag var utbrĂ€nd som hjĂ€lpte mig framĂ„t och Ă€ven om jag inte vill ta medicin sĂ„ Ă€r det nog nödvĂ€ndigt för denna kropp för det stabiliserar mitt mĂ„ende, min stress. Nu Ă€r det bara att fĂ„ ordning pĂ„ strukturerade rutiner och vardag igen, men det kommer sĂ„ smĂ„ningom. FĂ„r ta en sak i taget.
Denna vÄren hÀnder lite spÀnnande saker och jag kan ju knappt vÀnta pÄ att fÄ fortsÀtta med de. Avslöjar inom kort. Kan knappt vara tyst men jag vill överraska er sedan.

Nu ska jag koppla av lite pĂ„ tĂ„get innan jobb. Blev lite övertid igĂ„r 🙈 och en tidig morgon idag sĂ„ kollegorna fĂ„r nog rĂ€kna med en lite tröttare jag idag men nog allt ska jag funka 😊 lite kaffe sen Ă€r jag igĂ„ng ☕


Never give up on the things that makes you smile

  • Min vardag
  • NĂ€ra Gryet, KĂ€vlinge

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Jobba lugnt! 😍
nouw.com/sillyme
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229