"Ingen tackar dig"

Något jag har fått höra en hel del senaste året är "Ingen kommer att tacka dig" uppkommande i olika sammanhang gällande min hälsa.

Men vadå ingen kommer att tacka mig. Ingen tackar mig heller när jag faktiskt tar hand om mig själv. Så det här med "ingen kommer tacka dig" har egentligen ingen mening i min hjärna.

Förra hösten kom det en dag då det tog mig 1,5 timme att komma ur sängen. Då ringde jag en läkare. Nu fick det vara nog. Jag kunde inte missköta mig själv mer, jag har ändå ett barn att ta hand om. Så jag blev sjukskriven. Bästa någonsin. Det gjorde gott för mig. Först två veckor på heltid och sedan 1,5 månad på halvtid. Jag har fortfarande inte efter ett år riktigt återhämtat mig, jag orkar inte så oerhört mycket på en gång och jag får ta längre pauser för återhämta mig, MEN jag MÅR MYCKET bättre nu än vad jag gjorde då.

Kommer aldrig någonsin att missköta min hälsa igen. Jag har lärt mig denna läxan. Här är det ändå ingen som tackar mig för att jag tog tag i utbrändheten. Så därför har detta med att ingen skulle tacka mig för att jag bryr mig mer om andra än mig själv (som ett exempel) ingen betydelse. Ändå får jag så ofta höra det från olika personer.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Förstår vad du menar, men bra att Du prioriterade Din hälsa och Ditt mående! 😊 Hoppas Du får en bra söndag 😊
nouw.com/by_anniess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229