Igår gick det super

Igår var det simskola igen. För varje gång går det bättre och bättre. Idag chockade han oss.
Igår doppade han huvudet utan problem. Gjorde det flera gånger själv och tyckte det var roligt. Han lyssnade och han vågade bubbla och ha huvudet mot vattenytan. Han gick även under i vattnet för att plock upp en sak på botten och stod på mattan och hoppade i (simläraren var bredvid hela tiden) Efteråt duschade han, tvålade in kropp och tvättade håret 👏🏻 oväntat!
Ser framemot kommande lektioner på simskolan. Dessutom har jag nu bokat in honom på sommar-simskola så han kommer under två veckor simma varje eftermiddag 👌🏻 det kommer han ju älska!
Han är duktig och ja jag har all rätt att vara stolt över min son utan att någon ifrågasätter eller får mig att känna dåligt samvete! Jag ger min son simskola för det är en bra sak att träna på. Få in ordentlig vattenvana och lära sig olika saker. Jag tycker det är viktigt att barn börjar tidigt i simskola.
Jag själv började när jag närmade mig fem år.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
kul att han vågade doppa huvet i vattnet 😊
nouw.com/bolmgren
manellacentio
manellacentio,
Jag blev förvånad för han är annars rädd för komma under vatten men jag tror det gör stor skillnad att han kan stå själv i bassängen 😊 sen känner han sig stor med 😂
nouw.com/manellacentio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229