Halmstads Äventyrsland

Som jag nämnt så vann jag entré + åkband till Halmstads Äventyrsland. Något som jag visste att sonen vill testa på. Vi har aldrig lyckats komma dit och jag har hört lite blandat så förväntningarna var kanske inte de högsta. Var tvungen att välja torsdag eller fredag att besöka parken.

Mitt intryck av parken: Njae, det kunde sett bättre ut, eller vara bättre. Det kändes sunkigt och misskött. Någon karusell gick sönder, tågbana där de byggt upp olika slott och kända byggnader från olika städer funkade inte, man blev blå av den ena vattenrutschbanan, en del saker funkade inte, en karusell fick de knuffa igång osv. Kände att inför öppning kunde de ha fräschat upp parken lite, det har funnits tid för det och det hade lockat mer besökare.

Karusellerna: När de funkade så var sonen nöjd. Han älskade de med fart i, det var sådan glädje att se honom glad och skratta så mycket tillsammans. Han kände sig stor när han mätte sig och var över 120 cm och fick i princip åka karusellerna själv med.

Badlandet: Det var helt ok, lagom passande för barn faktiskt. Det var varmt när man varit i en stund och sonen trivdes som fisken i vattnet. Nackdelen var väl en av vattenrutschbanan färgade av sig.

Maten: Vi valde att ha egen picknick med oss, vilket jag inte ångrar alls. Det enda vi köpte där var glassen vi tog med oss och körde till småbåtshamnen och åt.

Dinousarielandet: Det var fint att gå där, kom inte igenom hela och vi missade att pensla fram ben i sanden men där var helt ok.

Adventureland: Den där båten man kunde gå över till var cool. Det stod att p.g.a rådande vattenbrist kunde de inte ha vatten. När jag och sonen ska ta en selfie känner vi hur det kommer vatten. Jodå att ha vattenkrig med vanligt dricksvatten blev en hit och de funkade.

Smurflandet: Där trivdes sonen. Vi kunde även åka i en liten rund flotte runt och på vägen stod lite smurfar här och där.

Tävling och spel: Till en början var det ingen tur men när vi spelade på hjulet så frågade jag sonens pappa om han kunde välja nummer åt mig, så stod jag och sonen på två andra ställen. Vad händer? Jo sonens pappa vinner och sonen valde vinsten.

Byggnader: Var intressant att se uppbyggnad från olika platser i olika städer och hur fint det iaf var. Dock var tåget urspårat så det gick inte att starta vilket var till sonens besvikelse som älskar tåg.

Kommer jag besöka igen? Mest troligen inte och skulle jag mot förmodan göra så är det bara entré som gäller samt åkband för sonen, för det är mest för barnens skull.

Skulle jag rekommendera parken? Både ja och nej. Det är perfekt ställe för barn att åka karusell, bada och springa runt. Men priset är inte riktigt värt det. Sen har jag förstått att karusellerna är olika för varje säsong så det kanske blir annorlunda. Nu kom vi ju andra dagen det var öppet men nja det finns bättre ställen.


Nu kommer ni få se en hel del bilder från besöket, så njut av bildregnet 👍🏻 det är rätt många bilder men så kan det bli ibland.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Oh, vad modigt av er att bada redan 🙈 Tråkigt dock att det fanns en del brister i parken och dessutom vid nyöppning för denna säsongen. Så kasst! Skönt att ni iaf fick en fin dag tillsammans, det är de viktigaste 🌞
nouw.com/jasmineivanoff
amandalarssons
amandalarssons,
Tråkigt att det kändes sunkigt och att saker inte funkade som dom skulle, men hopps ni hade det mysigt ändå 🙂
nouw.com/amandalarssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229