Håll hårt

Som många redan vet är det inte alltid en dans på rosor att träffa den riktiga kärleken. Ni vet den där personen som kan gå er på nerverna men som ni ändå känner den starka kärleken till.

För att jag ska kunna säga orden "jag älskar dig" krävs det egentligen att personen jag säger de till har någon form av större betydelse i mitt liv. Annars har jag svårt att uttala de ord. Det är ord som för mig inte ska missbrukas eller sägas till vem som helst, inte heller bara för att det ska vara så.

Gillar och tycker om är en annan sak men just älskar är ett starkt ord för mig.

Har ni funnit den stora kärleken så håll hårt i den. Ni kommer få uppleva sakerna ni stör er på hos er partner, eller alla tjafs/bråk/diskussioner ni kommer att gå igenom. Ni kommer även få uppleva de fina ögonblicken, massor med kärlek.

Häng inte upp er så mycket på hur ett förhållande/giftermål ska se ut, utan forma just er relation utifrån de individer som ni är och det ni har behov av. Det behöver inte vara romantik titt som tätt, för även de små handlingarna kan vara romantiska så de får man heller inte glömma bort.

De tre viktigaste huvudsakerna i en sund och hållbar relation är ärlighet, trohet och kommunikation. Det är tre viktiga aspekter för mig om jag vill bibehålla den lyckan och glädjen en annan människa kan ge mig.

I de flesta relationer finns det någon som gärna försöker sära på er, eller sprida falska rykten för att ni ska tvivla på varandra. Älskar ni varandra och ärligheten finns, så kan ingen eller ingenting komma emellan er kärlek. Då är den också väldigt äkta. För kan någon komma mellan, så är inte det riktig kärlek. Riktig kärlek övervinner allt.


Jag har lärt mig väldigt mycket om kärlek, relationer och jag rannsakar alltid mig själv väldigt ofta. Jag har fortfarande en del kvar att lära. Jag vet inte hur ett förhållande ska vara. Jag vet bara att där finns en kille i mitt liv som har stulit mitt hjärta, som jag skulle kunna göra nästan vad som helst för. Han är den jag ser min framtid tillsammans med. Han gör mig glad, lycklig och får mig att må bra. När vi inte ses saknar jag honom, när vi inte hörs av saknar jag honom och jag älskar att få se hans underbara ögon och vackra leende och bara få vara honom nära. Han är min stöttepelare och med honom kan jag verkligen vara mig själv och han älskar mig lika mycket för det ❤ Vi har vårt sätt i vår relation hur vi visar omtanke, kärlek och hur vi har det är något vi tillsammans har byggt upp och kommer bygga vidare på. Vi kompletterar varandra väldigt mycket.

Kommer hålla hårt i mannen som stal mitt hjärta och kämpade hur länge som helst för att få min uppmärksamhet utöver en vänskap.

Har ni funnit er stora kärlek och hur känner ni? 


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

feliciarosenborg
feliciarosenborg,
Mitt ex var otrogen mot mig flera gånger, han förstörde mig och min självkänsla helt och hållet. När jag sedan lämnade trodde jag aldrig jag skulle finna kärleken igen. Jag trodde aldrig jag skulle våga lita på någon. Men nu har jag hittat en helt fantastisk kille! Han har visat mig vad äkta kärlek är och att det finns människor där ute som älskar dig och inte kommer såra dig. Honom kan jag lita på till 100%. Även fast det var ett helvete att bli bedragen så många gånger av mitt ex, så gjorde det mig också starkare i mig själv när jag tog mig ur skiten.
Jag är också glad, för det ledde mig till där jag är nu, men killen jag älskar!
Intressant att läsa vad andra har för tankar kring livet och kärleken. Lycka till med kärleken! 😊
nouw.com/feliciarosenborg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229