Halkan gick bra

Den gråa bilen som är inringad är jag ute på halkbanan.

Halkan var rolig, det gick bra. Jag fick testa på min egen bil, hur jag hanterar fordonet. Det är för mig viktigt att kunna känna mig absolut säker när jag kör.

Jag fick dock känna på hur det var att snurra runt tre gånger, inte upp och ner utan bara runt. Lite läskigt i situationen, skakade lite efteråt men jag tar med mig det som en nyttig lärdom att få ha känt på hur det känns. Man vet aldrig vad som kan hända i trafiken.

Halkan är ett nyttigt moment, speciellt för de som håller på att ta körkort. Att få känna på hur en krock i 7km/h känns samt att sitta i en bil som åker runt upp och ner är för mig nyttigt. Visst kan det kännas läskigt men det är sådana situationer som kan ske, så varför inte testa på ett säkert ställe än ute i verkligheten.

Jag är glad att försäkringsbolag erbjuder halka med egen bil (man är ju försäkrad hela tiden), att man kan få möjligheten att känna efter med sin egen bil. Man får verkligen känna på hur lite som 5km/h kan påverka och göra skillnad i olika moment.

Får man chansen så är det värt att ta den!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229