Fy för vissa människor och deras anklagelser om min mammaroll

👎 Du får snacka hur mycket du vill bakom min rygg, beklaga dig så fort du stör dig eller vara rädd för att ta upp saker med mig. Ingenting som berör mig, för pratar du om mig så måste jag ha gjort ett intryck hos dig, varför pratar du annars om mig!? 😂

💨 Du får ha ditt tycke men påstå ALDRIG att jag är en dålig mamma för min son. All den tid, den energi och det kämpande jag gör för min son kan aldrig relateras till att jag är en dålig mamma. Jag tar illa vid mig av att få det slängt i huvudet men även bakom ryggen (då jag fått veta av andra än den som sa det) Det är lätt att säga att jag inte ska bry mig. Vanligt skitsnack berör inte mig men en sådan sak är ett slag under bältet.

Min son kommer alltid i första hand. Han får alltid hela och rena kläder, han får alltid mat på bordet, tak över huvudet, överflöd med leksaker och han får så oerhört mycket kärlek och omtanke. När jag är ledig är jag med honom. Vi gör saker tillsammans. Vi skrattar och vi busar.

Kom igen om det hade varit tvärtom, att ungen inte får mat eller hela kläder. Då kanske jag förstått reaktionen. Nu blir jag bara arg 😡 Att man ens uttrycker sig så, till en mamma som gör allt för sin son.


Lägg ner med att påstå jag är en dålig mamma eller så möt mig öga mot öga och tala om det för mig. För du är ingenting för mig längre. Du borde rannsaka dig själv, varför människor tar avstånd från dig innan du yttrar dig om någon som inte ens har gjort dig något... 


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229