För mitt barns trygghet

Mitt barns trygghet är ALLT för mig, oavsett vad andra tycker och tänker många gånger. Pekpinnar och åsiktsbärare som måste spy ut sina åsikter finns överallt och kommer alltid att finnas.

Sovrum för mig är där jag ska sova. Så en förändring hemma hos oss är nu att sonens säng står inne i mitt sovrum. Hans trygghet när han ska sova är att få ha mig i samma rum. Lätt fixat.

Han har sovit i min säng senaste månaden, men han rör sig så mycket och ligger helt plötsligt på mig så ingen av oss fick bra sömn. Så jag valde detta alternativ. Får vi båda sova gott hela natten så betyder det allt för oss. Sömnen är viktig för oss båda!


Jag vet att det finns gott om pekpinnar och åsiktsbärare som ska påpeka att sonen är fem år och ska då sova i sitt eget rum. Något han egentligen till 98% har gjort sen dagen han föddes. Han har typ alltid sovit i egen säng. Han kan somna i sitt rum, men kommer gärna in till mig om natten. Bär jag då tillbaka honom, så kommer han in till mig igen. Så nu kommer vi mest troligen få mer sömn om nätterna, så funkar vi båda mycket bättre om dagarna med.

Det är ändå inte så att han kommer sova inne hos mig om några år. Han är bara fem år, han är faktiskt inte så gammal. Så för mig gör detta ingenting.

Sonen får ha mamma i samma rum om natten, mamman får sova ensam i sin säng = win win för oss båda haha!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Frökenny
Frökenny,
Håller helt med dig🌸💕
nouw.com/frökenny
ZandraochMelanie
ZandraochMelanie,
Påpekar folk det, det var dåligt !! Min dotter är 4 år , fyller 5 i slutet av januari . Hon sover nästan alltid i min säng , 3 gånger i månaden somnar hon kanske i sitt rum men kommer alltid in till mig på natten då . Hon kan somna i sitt rum , men för mig spelar det ingen roll om hon somnar i min säng hon kommer ändå alltid in till mig på natten . Och hon vill såklart helst sova i mitt rum , så det får hon göra så länge som hon vill känner jag . 😊😊 jag har aldrig fått höra något om det , inget negativt iaf . Alla gör vi som vi vill för vi alla är dom bästa föräldrarna till våra barn 😊😊
nouw.com/zandraochmelanie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229