Febern slog till

Sedan igår natt har jag haft en tryckande huvudvärk som höll i sig hela gårdagen. Jag trodde det var spänningshuvudvärk. Idag har huvudvärken varit mildare men det trycker så mot öronen, hör lite dåligt och det började göra ont vid ena bröstet när jag andas samt rör mig åt sidan, då känns det både fram vid bröstet och bak vid ryggen på samma sida!

När jag kom hem byttes det batterier i termometern och den visade 39.4 grader :( så febern slog till. Har tagit smärtstillande, men huvudet trycker ändå. Maten jag ätit ikväll kom det upp en del av. Ingenting smakar gott för tillfället.

Så fort sonen somnat helt så ska jag själv bädda ner mig för att sova. Har två oroliga nätter med uppvaknande en gång i timmen och kallsvettig.

Imorgon ska jag kontakta vårdcentralen då det går lunginflammation, influensa och annat omkring i omgivningen. Mest för utesluta då jag plötsligt fått feber.

Sonen hade ingenting när han var hos läkare förra veckan, hans hosta har blivit bättre med hostmedicinen.

Jag som äntligen hade kommit tillbaka till jobbet i den mån jag orkar, för att kunna få en bra start där igen och så drabbas jag av sjukdom. Jag orkar bara inte! Förutom slutkörd/utmattning så har jag inte haft sjukdom sen i Juni. För slutkörd/utmattning är det som gjort jag varit borta i höstas!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
krya på dig 😊
nouw.com/jennysvardag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229