Ett nytt kapitel

Det är ingen nyhet för de flesta men för snart två månader vände jag blad för att börja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag gick nämligen och blev sambo 🙈 Jag är alltså numera sambo. Det känns fortfarande nervöst, annorlunda men samtidigt så kul.

Känner ett annat lugn, får se killen mer och att få bo med killarna i mitt liv är en fantastisk känsla. Vi är fortfarande i fasen att skapa en balans av att bo tillsammans, det tar sin lilla tid. Det är nytt och vi har inte bott tillsammans förr.

Jag vill dock inget annat än att få bo tillsammans med honom och dela mitt liv tillsammans. Att få sova bredvid den jag älskar, att få pussas och kramas lite mer, det är fantastiskt. Det går inte att beskriva med ord.

Jag var rädd det skulle bli alldeles för annorlunda för mig, som under de fyra senaste åren har bott ensam med sonen men det dröjde inte länge förrän jag kände mig som hemma. Det är ju trots allt mitt hem 🙈 jag mår bra här, jag är lugn i mig själv.

Dessutom *peppar peppar* så har jag minsann inte varit sjuk eller dålig sen jag kom till ro och hade vant mig här. Det känns oerhört skönt. Det känns som att miljön, luften och allt är bra för mig. Jag brukar ju ha lätt för att bli förkyld och annat men ack nej, jag har klarat mig *peppar peppar* återigen. Det får gärna stanna så med.

Nu kom jag av mig lite. Så nu har jag öppet gått ut med att jag är sambos. Vill inte bo ensam något mer igen. Jag trivs som sambo.

Håller fortfarande på att göra vid, med att måla men nu får jag annan möjlighet och slutresultatet kommer bli väldigt bra.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
lykke til 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229