Det var min trygga punkt då.

Hit flyttade jag med anledning att de skulle renovera lägenheten jag bodde i. Då fick jag välja mellan att bo kvar eller få en ersättnings lägenhet. Självklart valde jag annan för de skulle höja med 1600 kr 🙈

Det var min trygga punkt i nästan tre år. Det var min "safe-place" där jag kunde stänga in mig när det blivit för mycket, komma hem till efter jobb. För typ en månad sen lämnade jag denna lägenhet. Ingenting jag ångrar men ändå var det med blandade känslor. I nuläget är den uthyrd i andrahand (med godkännande av hyresvärd då de godkänt den som hyr) för att testa på sambolivet.

Jag saknar inte lägenheten, jag saknar inte grannarna, jag saknar inte heller boendet under mig. Jag trivs bättre med lugnet omkring mig.

Jag vill inte tillbaka till lägenheten igen, känner att det inte kommer kännas som mitt hem igen. Då jag inte ens har tankar på lägenheten så vill jag inte dit igen.

Kommer enbart hämta sakerna när det är tid i förrådet, men inte mer än så. Som vi bor nu känns ännu mer rätt för mig. Även sonen tycker om detta mer.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229