Det har varit lite tyst här...

.... men det finns en anledning till tystnaden!

Jag har varit sjuk. Mitt immunförsvar suger, det är som en magnet för sjukdomar. Denna gång fick jag enorm hosta, kändes som jag har hostat upp lungorna helt nu. Har sedan helgen varit slö, sovit när sonen varit i skolan. Ansträngande att bara lämna och hämta. Helt sjukt. Hostan har rivit i halsen och nätterna har varit hemska. Vaknat mitt i natten av hostattacker så jag nästan klöks. Känns som all energi försvinner när jag får hostattackerna. Har betat av olika hostmediciner men den senaste verkar ändå ha hjälpt mig bättre. Hostar fortfarande och kroppen är rätt så slö. Det känns som det finns en förkylning men som verkligen inte vill bryta ut helt. Känns som den bara ligger där och spökar. Fast hostan har varit jobbigast, har ju inte direkt haft slem att hosta upp heller. Bara en sjuk rethosta.

Så därav att det har varit tyst här från mig. Jag har inte ens kunnat jobba :( kroppen har slagit ut helt. Denna trötthet av hostan och slöheten är enormt påfrestande. Detta kommer ju också väldigt olägligt om man säger så. Speciellt nu när det är en vecka kvar och jag har en hel del att hinna med. Några dagar till sen är jag nog på benen igen. Kommer dock vara slö och trött tills allt brutit ut och lämnar min kropp helt.

Jag hade gärna haft ett bättre immunförsvar, men nu är det som det är. Immunförsvaret blev krossat när jag blev utbränd, sen dess är jag tyvärr väldigt lätt mottaglig för det mesta. Inget jag kan göra så mycket åt numera, men jag gör mitt bästa för att faktiskt hålla mig frisk. Tycker jag lyckas rätt bra med det, men nu åkte jag dit haha!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Krya på dig ♥️
nouw.com/kvintettmamman
Michelle
Michelle ,
Usch inget kul o va sjuk . Det är sånt som går dock nu tyvär :/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229