Börjar tröttna

Tidsinställt!

Lite av ett personligt inlägg 🌹 Jag tror faktiskt att jag mer och mer börjar tröttna på att "bli bortglömd" eller få höra den ena bortförklaring efter den andra. Jag tror jag börjar ge upp där med att bry mig. Jag har engagerat mig så mycket, funnits där men jag blev mer och mer överkörd tillbaka 😳

Jag är inte den som lätt ger upp om personer, för jag är en fighter för andras välmående. Fast det går till en gräns, sen orkar inte jag längre när det ändå inte får respons. Då vill jag inte längre. För det är som att prata med en vägg.

Jag förtjänar bättre än att bli överkörd eller trampad på. Så jag tänker inte lägga ner mycket energi eller fokus där längre, utan fokusera på det glädjande i livet. Jag behöver vara runt glädje och välmående då jag är där själv 👏🏻

För ett år sedan var jag nere på botten. Utbränd och kunde knappt ta mig ur sängen. Mina närmsta tjatade om att söka hjälp och det tog mig två månader sen ringde jag vårdcentralen. Fick en tid och gick dit - det bästa jag någonsin har gjort. Kommer aldrig ångra det besöket. För det var startskottet för en mer positiv jag. Det tar tid att återhämta sig från utbrändhet, oftast behöver man hjälp av vården på vägen. Jag är fortfarande lite utmattad (mycket beror på sömnen) men jag känner mig gladare, mår bättre och ser livet med andra ögon. Jag vill inte tillbaka som det var förr. Nu skapar jag mitt framtida jag, som är ännu bättre. Även jag har svackor neråt och dagar då jag bara vill gömma mig. Men de är få och saker kan göra mig ledsen, besked etc men jag reder mig snabbare nu. Nu behåller jag inte det inom mig utan släpper och går vidare. Det har gjort skillnad på mig.

Inlägget skulle inte handla om min utbrändhet men tänkte på det under skrivandets gång.

Känner du dig utmattad, utbränd, psykisk ohälsa eller annat så skjut inte fram det utan sök dig till vårdcentralen. De ger bra hjälp om du berättar hur du mår. Det finns många där ute som lever med detta. Det går inte över för att man gömmer undan det. Lita på mig - sök hjälpen!!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Skönt att höra att du är påväg åt rätt håll igen, kramar på dig!! 💗🌸
nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Skönt att det verkar vara på väg åt rätt håll, är lite samma läge här
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229