Blogglista

En liten blogglista denna måndagskvällen. Den kan hända den är lite lång men alla svar är inte lika långa.


Vad är dina framtidsplaner?
Jag har en hel del framtidsplaner. Jag försöker dock inte planera för mycket för framtiden. Med min otur så brukar de planerna krossas om jag planerar för långt fram. Så jag tar lite i taget och så ser jag vad som sker.


Kan du bevara hemligheter?
Ja det kan jag faktiskt. Man kan berätta saker i förtroende för mig och det stannar där. Jag hoppas innerligt att en del saker jag anförtror mig till andra inte svävar runt till andra.


Vad vill du uppnå detta året?
Det är nog en del som jag kommer vilja uppnå under året. Har två saker jag vill avklara och uppnå under Mars månad som har mitt största fokus just nu. Även en annan sak men den är än hemlig hehe.


Vad anser du om otrohet?
OFÖRLÅTLIGT! Ja, för mig spelar det ingen roll hur mycket jag älskar någon för jag kommer ALDRIG förlåta otrohet. Varför ska jag förlåta någon som säger den älskar mig, bara vill ha mig och leva tillsammans men sen flörtar, eller har sex med någon annan. Att se på andra är inte förbjudet, men för mig känns det obehagligt bara man fantiserar om någon annan på ett mer intimt sätt.


Vart går din gräns för otrohet?
Det är lite svårt att säga, men jag skulle nog säga att vid flörtande, där börjar gränsen för mig. När man skickar flirtiga/intima sms. Vid pussar och kyssar. När man helt enkelt faller för någon annan. Otrohet är definitivt när man ligger med en annan person.
Varför ens vara otrogen? Avsluta förhållandet man har om man nu vill ligga med någon annan. Otrohet tar sådan stor skada hos en person och det är ett av de värsta sveken i en relation (för mig) där tilliten försvinner.


Har du körkort? Om du inte har, vill du ha?
Ja, det har jag sedan 2.5 år tillbaka. Just nu har jag enbart för automat av olika anledningar. Det allra bästa jag har gjort gällande körkort, för nu har jag blivit av med rädslan och det är lättare för mig att klara det manuella körkortet. Håller verkligen tummarna att det går vägen för mig. Kämpar och vill verkligen detta.
Inget eller ingen kommer kunna ta stå i vägen för mig.


Vad vill du förbättra med dig själv?
Jag vill bli ännu bättre på att ta hand om mig själv. Jag har kommit en bit på vägen men vägen är fortfarande lång. Jag glömmer gärna bort mig själv. Jag vill börja träna regelbundet, få ordning på min hälsosamma kost med regelbundna måltider och mellanmål. Jag vill bli ännu starkare i mig själv, inte vara så självgod mot en del och inte för snäll för mitt eget bästa.


Din favoriträtt?
Jag kan vara en aning kräsen med mat. Ena dagen tycker jag om en maträtt, nästa dag inte. Jag är en periodare kan man säga. Skulle jag säga någon favoriträtt på rak arm så är det spagetti och köttfärssås eller lax med potatis.


Vad är ditt bästa mys en fredagskväll?
Äta lite gott, ha lite gott tilltugg och en bra film. Mysa ner under en filt i soffan är perfekt.


Har du många vänner?
Nej jag har inte det men det har jag valt självmant. För jag vill hellre få men nära vänner än många opålitliga runt omkring mig. Jag har också blivit sviken och utnyttjad för min snällhet alldeles för många gånger så jag är försiktig vem jag släpper in i mitt liv.


Vad gör du om dagarna?
Om dagarna så jobbar jag, sedan är jag hemma med min son. En del dagar träffar jag vänner, pojkvännen eller familjen. Går promenader, är på lekplats eller bara tar det lugnt hemma då det är min trygga safe zon efter en dag på jobbet. Jag jobbar numera 100% så det är mer på lediga dagar energin är mer för att göra saker.


Kommer du uppnå dina drömmar?
Ja en del av de kommer jag säkerligen att kunna uppnå. Vill inte gå ut med de här offentligt för då kanske de inte slår in. Man vet aldrig om någon vill förstöra.


Vem är din förebild?
Måste faktiskt säga min mamma. För hon har uppfostrat mig med bra värderingar och hon har visat mig hur man kämpar och att man inte går under för lite motgångar. Vi har inte alltid haft den allra bästa kontakten och kanske inte hörs varje dag men hon är trots allt min mamma och det kommer inte förändras.


Vad tycker du om sjukvården?
Skrattretande många gånger! Jag är skeptisk till sjukvården men också positiv. För jag fick bra hjälp när jag blev utbränd, har jag behövt söka akut har jag till stor del fått hjälpen. Likadant för sonen. Jag har inte haft så jättemycket otur med sjukvården de senaste åren.


Vem skulle du vilja träffa som är i himlen?
Först och främst min mormor och morfar. De är så oerhört saknade. Även min farmor och farfar.


Vad är det bästa med dig?
Att jag är en godhjärtad person med båda fötterna på jorden. Jag ger kanske mer än vad jag borde och jag lägger mer fokus på andras välmående och behov än mig själv. Jag är en väldigt bra lyssnare och jag har så mycket att ge. Jag står för den jag är, även jag kan göra fel och misstag.


Vad är det sämsta med dig?
Kanske inte det sämsta men jag kan vara lite blyg av mig, speciellt i början om jag träffar nya personer eller om jag ska prata på ett möte eller göra en redovisning. Jag är ibland för försiktig. Att jag kan bli barsk när jag är stressad eller har för mycket runt omkring mig.


Ger du människor en andra chans?
Det beror på vad personen i sig har gjort mig. Ibland kan jag ge en andra chans, men som sagt det beror helt på.


Vad tycker du om mobbing?
Usch jag finner inga ord, det är så hemskt. Mobbing är något som kan orsaka en människas död om det vill sig illa. Mobbing är något jag är emot totalt och jag kommer aldrig acceptera mobbing. Inte en chans!
Jag har själv blivit mobbad i flera år, det satte stora och djupa spår hos mig som än idag finns med mig.
Förstår inte hur man kan mobba en annan människa, jag förstår verkligen inte det. Så jag finner inga ord hur arg mobbing gör mig.


Röker du?
Nej jag slutade röka för ca fem år sedan snart. Jag har typ feströkt men ingenting jag kommer börja med igen. Jag har haft ett stort sug i perioder och en gång behövde jag prova på för att inse att det är ingenting för mig.


Baktalar du någon?
Det kan ha hänt att jag någon gång har sagt något om någon annan, för vem har inte det. Den som säger att den aldrig har gjort det tror jag ljuger för sig själv. Däremot är det olika på hur man pratar om en annan person. Ibland behöver man prata av sig, men på en måttlig nivå och inte för att baktala någon. Skulle inte prata om någon person med någon för att tala illa om den. Alla har vi våra åsikter om varandra och man kan inte gilla alla. Det jag har lärt mig sedan pikar och skitsnack förr är att jag försöker ta upp med personen eller så håller jag det för mig själv. Att lätta på hjärtat kan jag göra, men oftast pratar jag ändå med personen.


FORTSÄTTNING FÖLJER ...


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul att läsa =)
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229