Bara en tanke ...

Jag vet faktiskt inte varför men något som kan störa mig lite (bara lite då) är när vissa personer skyller på att något av deras barn blev oplanerad, eller vad brukar folk kalla det för, en sladdis, en hoppsan eller en ojdå.

Alla vet väl ändå om att om man har oskyddat sex, så finns det alltid en risk för att bli gravid. Speciellt när man har oskyddat sex kring ägglossningen.

Så hur man kan kalla ett oväntat barn så förstår inte jag. För valde man att ha oskyddat sex (om man vet att man inte använder preventivmedel) så måste man ju haft i tankarna att det kan bli en graviditet.

Eller är det bara jag som tänker så galet fel. Jag vet inte heller varför jag stör mig på det. Kanske för att det känns så fel att säga så. Jag vet inte. Hört det en del i min närhet, att det sägs så och även om barnet är lika älskat så känns det så fel att säga så om ett barn. ”Du vara bara en ojdå”

Nåja, var bara en tanke som dök upp alldeles nyss.

Har man oskyddat sex utan preventivmedel är det för mig samma som att man vill ha barn och det får hända när det händer! På något sätt blir det ändå ”planerat” men oplanerat! Rörig tanke.

Jag tänker på ett annat sätt. Vissa saker bara dyker upp när jag minst anar det. Tyvärr. Vare sig jag vill eller inte.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229