Är detta början eller är det bara lindrigt denna gång!?

I onsdags kväll började jag känna av frossa, kände mig konstig. Jo, då hade jag 39.4 i feber. Så det var att bli hemma. I torsdags var jag hos doktorn och fick veta jag har muskelinfektion i lungan och fick hostmedicin (som hjälpt super mot hostan för hostar knappt mer). Febern har pendlat mellan 38.2-39.6 dessa dagar.

Däremot så tar jag bamyl koffein och jag tror det håller febern nere ganska så mycket. Kommer dock inte ta mer av det, för att se om det bryter ut eller om jag bara har fått en lindrig version av influensan denna gång. Håll tummarna!

Sist kämpade jag med feber på 40-41 grader i närmre fyra dagar. Sen var jag slö och matt i en månad efter. Tappade aptiten, gick ner i vikt men när jag sen var frisk så gick jag upp igen och vill inte det. Allt smakar rena skit men jag försöker att äta något för inte tyna bort. Det är inget bra i slutändan.

Nu ligger febern på 39.6 så ska försöka vila en stund.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Alltså denna hemska hosta! Jag har den på kvällarna när jag ska sova och vaknar på nätterna. Jag fick den av förkylning. Hoppas att du blir bra snart 🌸
nouw.com/sandraaugustiinson
manellacentio
manellacentio,
Usch, hoppas du blir av med hostan snart. Jag fick bra hostmedicin av min läkare, jag hostar knappt något mer.
nouw.com/manellacentio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229