Är det verkligen sant?

Alltså denna dag, hur ska jag ens kunna uttrycka mig i ord när jag själv inte kan förstå att det faktiskt är sant. Alltså det är ju helt sjukt, verkligen ofattbart.

Idag vaknade jag med lite nervositet i kroppen. Jag var lugn men ändå nervös. Begav mig iväg och såklart var jag framme i väldigt god tid. Jag hörde mitt namn och kände mig lite mer nervös men ändå lugn. Mannen i fråga kändes ändå soft, så tänkte att detta kommer säkert att gå bra.

Vet ni vad? Jag KLARADE min uppkörning för manuellt körkort så nu kan jag äntligen köra min egen bil, samt vilken bil som helst. Vet ni vilken befrielse det är.

Samtidigt är jag tacksam att jag har tagit mitt automat körkort och ändå kört så mycket, för det har gjort att jag behövde bara göra en uppgradering. Så jag hade en uppkörning på typ 25 min eller något sådant. Han kollade mest på min fordonshantering men växling, koppling och sedan säkerhet och allt runt omkring.

Jag fick köra smågator i stan, vändning och då passade jag på att backa, sedan korsning, ut på landsväg, påfart till motorväg där jag fick göra en vänstersväng på köpet, omkörning, avfart, cirkulationsplats.

När vi kom tillbaka och jag hade parkerat bilen pratade han lite med mig. Då tänkte jag "men säg att jag måste göra om den" men ack nej, jag fick höra att ur ett helhetsperspektiv så är jag godkänd. Återigen denna gång frågade jag "har jag klarat det?) haha!

Så, nu får jag köra min bil. Imorgon blir första dagen. Lite nervöst utan någon bredvid en, men samtidigt så ska det bli skönt. Det kommer ta ett litet tag för mig att vänja mig, men sen så blir det en vana. Skönt ska det bli. Kommer variera körning med buss och tåg fram tills att mitt busskort går ut för att utnyttja tiden som är kvar på det.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon! Jag undrar ifall du skulle vilja gå in på mitt senaste inlägg, ställa frågor kring hjärtfel och autism? Skulle bli glad! 🙂 ha en bra dag!
nouw.com/bolmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229