Alkohol

Varför är det så att en del gärna dömer ut en för att man dricker alkohol ibland? Just för att man har småbarn? Jag fattar inte, kan någon förklara!?

Jag tycker inte det är fel att dricka alkohol, så länge man kan hantera det och dricker med måtta. Jag tycker heller inte det är fel att ta ett glas då och då. Varför är det sämre att dricka alkohol när man har barn än när man inte har?
Det är faktiskt inte alla som dricker i närheten av sina barn.

Som i lördags, jag var på partaj och ja jag drack lite vin och en cider. Inte blev jag varken berusad eller full av det. Så jag ser inte det stora felet med att jag druckit alkohol. Min son var inte ens med mig under kvällen.

Jag har väl också rätt att roa mig ibland. Även om jag gärna gör det utan alkoholen, men ibland gör jag. Det är faktiskt inte ofta. Framförallt inte sen jag fick mitt körkort, haha! Det låter lite knas men så är det.


Vill gärna fråga de som läser här, hur ställer ni er till alkohol? Eller alkohol när man är småbarns förälder?


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Så länge man inte super när barnen är med är det väl ok. Lite vin till maten och så är ju ok. Fast jag dricker sällan numera. 😜
nouw.com/sillyme
manellacentio
manellacentio,
Precis men tydligen är det fel att ens ta vin till maten om barn är med
nouw.com/manellacentio
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Förstår inte varför det skulle vara fel så länge inte barnet påverkas av det. Mina vänner med småbarn dricker alkohol ibland och jag tycker inte det är ett dugg konstigt.
nouw.com/jossustravelpics
manellacentio
manellacentio,
Inte jag heller men jag har fått höra att jag kan inte dricka alkohol när jag var småbarn. Jag dricker inte mig full ens och jag dricker inte heller framför min son. Även om jag hade gjort så hade det varit någon enstaka gång men det betyder inte jag blir berusad för det.
nouw.com/manellacentio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229