Tålamodet börjar sina nu...

Jag har ett väldigt STORT tålamod, framförallt när det gäller personer. Det ska vara mycket till det för att det tålamod ska sättas på prov.

Tyvärr (det gör så oerhört ont i mig att ens uttala) men tålamodet börjar sina ut nu. Jag känner att jag har stöttat, funnits och verkligen visat en omtanke som ingen annan gjort men det känns som helt förgäves. Helt bortkastad tid och energi från mig.

Det tråkiga i det hela att har mitt tålamod försvunnit så har jag oerhört svårt att återfå samma tålamod för det känns som ett förtroende sviks.

Det känns som jag alltid finns och alltid ger men det lyssnas mer på när andra säger precis samma sak än det jag säger. Varför offrar jag då ens mig att bry mig för?

jag kommer enbart fokusera på människorna omkring mig som jag vet finns där för mig också, som inte går bakom ryggen och som tillåter mig att vara den jag ärklarar man inte detta, så försvinn från mitt liv oavsett. Vill inte slösa mer tid på onödiga människor mer!

Tidsinställt!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Familjmed4barn
Familjmed4barn,
Har liksom känt så också för min fd bästa vän, som jag ställde upp för, tröstade henne och mm under alla dessa år som vi va vänner! Men va fick man tillbaka...jo, en smäll på käften för allt det man har gjort och inte ens ett tack!!
Så nu har jag lärt mig en läxa...jag lägger all min fokus och all min energi på min familj just nu, som jag vet att jag är älskad för den jag är!!
Många kramar!! 💖
nouw.com/familjmed4barn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229