Prioritering

Godmorgon 🌾

Inte för det direkt Ă€r min ensak, men jag kan Ă€ndĂ„ inte lĂ„ta bli att tĂ€nka ”hur tĂ€nker personer?” Det Ă€r ingenting jag grubblar pĂ„, för som sagt det Ă€r inte min ensak. Jag kan bara inte förstĂ„ hur en del mĂ€nniskor tĂ€nker nĂ€r de prioriterar. Samtidigt blir jag nĂ€stan lite skrĂ€md hur vissa faktiskt prioriterar sin ekonomi, att de personerna inte tĂ€nker ett steg lĂ€ngre. TyvĂ€rr ser man detta Ă„terkommande pĂ„ sociala medier. SĂ„ det gĂ„r ju inte att undgĂ„ att se heller.

Jag lÀgger inte mig i andras ekonomi, hur andra vÀljer att leva och vad de tycker Àr viktigt att prioritera. Jag tycker bara det Àr synd att mÄnga gÄnger Àr det faktiskt barnen som i slutÀndan blir lidande för förÀldrar tÀnker pÄ sina egna behov, vad de vill först. Det Àr sÄ synd att se nÀmligen.

Jag Àr en person med mycket kÀnslor och vÀldigt mycket omtanke för andra personer. Lite dÀrför jag inte kan undgÄ att reagera nÀr jag ser och hör vissa saker. Jag tycker det Àr hemskt att se. Jag vill Àven hjÀlpa till Àven om jag inte bör.

SjÀlv Àr jag inte alltid perfekt nÀr jag prioriterar men jag Àr (det lÄter sÀkert som skryt) vÀldigt duktig pÄ att prioritera min son först, hans behov av vare sig det Àr klÀder, aktiviteter, andra saker osv. Jag Àr noga med det. För samtidigt sÄ vill jag han ska lÀra sig att prioritera rÀtt och bra. Nöjen kommer alltid efter rÀkningar, hyra och annat bas som behövs. Det Àr jag noga med.

Min stora omtanke gör att jag vill försöka hjÀlpa andra, det Àr kanske nÄgot jag inte kan men jag önskar jag kunde. Jag bryr mig sÄ mycket om andra, speciellt de som stÄr mig nÀrmst. LÀgger mÄnga gÄnger mitt eget Ät sidan för att tÀnka pÄ andra. Det Àr sÄdan som jag Àr. Stort hjÀrta av guld som mÄnga gÄnger Àr för snÀll för sitt eget bÀsta.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

JagÀrmamma
JagÀrmamma,
Jag hĂ„ller med dig đŸ‘đŸ»
Jag funderar ofta hur folk prioriterarđŸ€”
kram 💕💕
nouw.com/jagÀrmamma
MikaelaDahl
MikaelaDahl,
HĂ„ller helt med 👍
nouw.com/mikaeladahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229