Nyår 🎉

Tack för 2019 och nu blickar vi framåt för 2020. 2019 har varit ett blandat år, i både med- och motgång. Jag har blivit starkare och lugnare i mig själv. Jag har byggt upp min självkänsla och jag känner mig mer trygg än vad jag var förr.

Under 2019 har jag bland annat uppgraderat mig från automat till manuellt körkort. Något jag är väldigt glad över att jag vågade göra. Det känns som jag alltid kört manuellt och jag föredrar manuellt numera.

Jag har börjat sjunga i kör igen och det är något som är jätteroligt. Jag trivs bra i kören och jag vågar även ställa upp i solistgrupp.

Efter fem år valde jag att byta jobb. Jag ångrar inte mig. Jag mår bättre på detta jobb, och jag kände att det var dags att byta jobb med. Jag gjorde det vid rätt tillfälle.

Jag har fått uppnå en av mina drömmar att få komma upp högst upp i Eiffeltornet och uppleva stora delar av Paris. Det har jag velat göra länge och äntligen fick jag det. Åkte tillsammans med tre andra fantastiska tjejer. Upplevde även Paris nattklubbsliv.

I Augusti började sonen i F-klass, så numera är jag skolmamma. Det känns konstigt att han är så stor att han går i skolan varje dag.

I Oktober så lämnade jag lägenheten bakom mig för att bli sambo. En omställning men något mysigt och fint. Trivs jättebra och har mått så mycket bättre sen jag flyttade. Tror lugnet och luften gjort mig bra.

Även varit på ett trevligt influencer event ordnat av två fantastiskt fina personer.

Firat jul tillsammans med familjen, mysigt och enkelt.

Jag har säkert glömt något från 2019 men det får så vara. Jag kommer på det nya året (imorgon) att lägga upp lite bilder från året som har gått.

Hoppas ni alla får en riktigt bra nyår och start på det nya året 🎉


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229