Mitt (omtumlande) 2018

Nu börjar 2018 närma sig sitt slut och den årliga summeringen av året påbörjas. De som följer/följt mig vet vilket omtumlande år som jag har haft. Jag kommer dock inte göra månad för månad utan på ett annorlunda sätt detta år.


Vår

Jo men absolut jag började året med att få skabb 😱 men tur det finns behandling för detta. Jag var halvtidssjukskriven efter min utbrändhet. Jag var på väg tillbaka. Våren var helt okej. Gjorde även beslutet att förnya min bil (som jag kom att ångra längre fram). Jag vet inte varför, jag bara ville för att jag tyckte det var häftigt med nyare bil (ja döm inte mig för det) Så jag bytte helt enkelt bil. Wow kände jag då. Annars var våren helt okej.
Jag hade min praktik, på ett ställe där handledaren var den mest märkliga människa jag mött. Den personen vet ingenting om att handleda en praktikant, inte heller hur man talar om andra som inte är närvarande. Tyckte det var helt opassande. Det blev för mycket, så jag ansökte om ett studieuppehåll och det godkändes.


Sommar

Sommaren var nog den värsta i mitt liv. Strax innan midsommar hände det otänkbara som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Jag var på håret till att förlora en närstående. Har spenderat varje dag av sommaren på sjukhuset. Körandes fram och tillbaka. Hade även tre nätter då jag satt vak. Det var en sommar av sjukskrivning, semester och sjukskrivning igen innan jag var redo att återvända till jobbet. Det var en tuff sommar på alla sätt och vis. Började även tröstäta för att dämpa min ångest, oro och alla känslorna jag gick igenom. Jag an vände shoppning och mat som en tröst i allt. Något som tydligen ingen annan än jag själv la märke till, inte ens de närmsta 😱

Även den sommaren jag har trott jag ska smälta bort så varmt det har varit. Herregud vilken sommarvärme. Jösses, låt nästa sommar bli lite svalare.


Höst

Åter tillbaka till arbetet och det har varit skönt, för jag har saknat mitt arbete och kollegorna. Tyvärr har sjukdomar gjort att jag fått vara borta en del, både för VAB och för mig själv. Det är de tiderna som sagt. Fick börja en liten kurs "Hälsa genom aktivitetsbalans" på sex gånger som har hjälpt mig oerhört mycket, på många olika sätt. Mitt nya tankesätt från sommarens händelser var på väg att smälta in hos mig.
Sonen fick ha sitt fem års kalas på Busfabriken. Jag har fyllt år och jag har även haft ett års förlovning med världens bästa kille.

Hösten har varit en förändrings-period för mig. Jag har verkligen funnit tillbaka till mig själv, men i en bättre version. Jag har börjat må mycket bättre och jag trivs så oerhört bra på jobbet numera. En viss förändring gjorde att jag kunde slappna av och börja må bra på jobbet med.

Dock gjorde sig tröstätningen och shoppingen sig påmind så jag valde faktiskt att sälja bilen. För det är ändå en bil och det var inte så häftigt med nyare bil. Jag blev bara mer rädd att något skulle hända, kostnaderna för verkstad för den osv. Bilen är en materiell sak = inget som helst värde för mig, för relationer, vardagssituationer osv är mer värdefullt för mig. Jag vägrar hamna i någon ekonomisk kris bara för en nyare bil, no way. Jag har lärt mig mitt misstag.


Vinter

En bra vinter, eller är det vinter då vi inte har snö hehe.

Fick sålt bilen ganska så fort, trodde inte det så snabbt. Köpte en tillfällig att ha några månader. Det är inte mitt prio just nu. Bara ha en bil som funkar är allt.

Gjorde en synundersökning som påvisade att jag snart kommer ha glasögon regelbundet. Ska hämta de efter juldagarna. Känns nervöst men samtidigt så kommer det nog göra skillnad för mig.

Syster med två barn ska vara lite hos mig. Även om jag ska jobba en del så kommer hon ändå vara hos mig. Det kommer kännas skönt att ha henne här.

Ska fira jul tillsammans med mamma, familjen, sonen och pojkvännen. EN mysig jul tillsammans.

Jag och killen har två år tillsammans dagen innan nyår.

Jag har fått veta lite nyheter men de kan jag inte avslöja ännu hur mycket jag än vill. Lite som händer inom de kommande tre månaderna samt något som jag kommer att börja med i mitten på januari. Det känns som att 2019 kommer börja väldigt bra.

Jo, att jag börjar plugga igen i slutet på Januari kan jag faktiskt berätta för er. Det känns så oerhört skönt. Med de nya planerna på ingång så kommer jag ha lättare att plugga på kvällarna och vissa helger.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229