Min nya leksak 📷

Materiell lycka när den är som bäst 😍 min älskade nya leksak 📷 den kommer snart göra invigning nu när våren tittar fram 🌸
Min gamla systemkamera funkar, men inte med samma kvalite som för något år sedan. Den är ju ändå sex år gammal 🙈 Kommer sakna den fantastiska zoomen på den!
Med denna kan jag numera även ta bra selfies, filma oss själva (även för filmen till skolan) med att kunna se hur bilden/filmen blir 👌🏻 Det kunde jag inte med förra.
Nu ska jag lära mig den nya systemkameran sen är det bara att fotografera. Nu kanske jag kan få den fotografering som jag så länge har velat göra.
Jag brukar inte unna mig saker som kostar lite mer, men jag tänker att efter vad jag fick gå igenom 2017, hur jag har fått kämpa så förtjänar jag lite. Så jag unnade mig en ny säng, en ny systemkamera och ett paket som är på ingång 😂 men det är också det! Saker som jag använder flitigt och som håller några år!
Nu kan jag även ta fina selfies på mig och sonen, mig och älsklingen, mig och vännen ❤️ även andra men är nog mest de som det kan bli tillsammans med hehe!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad skoj med ny kamera =) Ser fram emot bilder =)
nouw.com/frökenrödlök
manellacentio
manellacentio,
Kommer bli många bilder med nya kameran 😊
nouw.com/manellacentio
Lillasyster
Lillasyster,
då vet du vad lillasyster önskar sig i 30 års present 😋🤪😂😂 thihi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229