Fått en plats

För ca en månad sen gjorde jag ett skolval till sonen, då jag inte riktigt känner för att sätta honom på den skola som han annars blivit reserverad på. Besked från skolvalet får man omkring mitten på Mars.

Igår kom dock ett oväntat brev hem till oss. Det innehöll att sonen har fått en plats i F-klassen med start i Augusti.

Det känns ofattbart för jag kan inte se mig som en skolmamma. Sonen har växt upp alldeles för snabbt.

Oavsett, detta var på en av de två skolor som jag hade satt upp sonen i kö för redan för typ 1.5 år sedan. Denna skola är ändå mitt andraval i skolvalet. Tänka sig att han fått en plats. Jag har fortfarande svårt att förstå det. Han kommer i alla fall att vara nära mig de dagarna som jag har inne på skolan, hehe.

Jag tror detta kommer att bli väldigt bra för min son. Det är ingen jättestor skola, men inte heller jätteliten, utan den är precis sådär lagom. Jag tror det kommer att passa honom bra!

Kan inte förstå att mitt barn ska börja F-klass till hösten 😱 han var ju nyss min lilla bebis jag höll så liten i famnen. Tiden går fort men samtidigt så oerhört roligt att se hans ständiga utveckling. Det ska verkligen bli roligt att se honom börja F-klassen. Den är numera obligatorisk och sedan startar han grundskolan.

Dock dyker många tankar upp i huvudet. Vad ska jag tänka på? Hur ska jag förbereda honom på bästa sätt? Hur funkar F-klassen? Som jag nämnde, jag är ingen skolmamma, utan mer en förskolemamma. Har inga tidigare barn som börjat skolan så detta är första gången för mig. Nervöst men spännande.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229