En av de värsta i mitt liv

Sommaren 2018 är nog den värsta sommaren i mitt liv. Den har inte varit något annat än plågsam, stressande och utmattande.

Absolut så har sommaren bjudit på några fina ögonblick, trevligt umgänge och skratt. På det personliga planet har det varit kaos. Högt blodtryck som med medicinen blev för lågt, så nu är det regelbundna kontroller i fyra veckor. Ny medicin. All vätska jag samlat på mig, avskyr värmen vi haft och tar nu vätskedrivande. De börjar så smått ge verkan på mig känns det som.

Sommaren har inte varit alls som den var tänkt. Har fått ställa in x antal grejer som skulle iväg på. Hade inte haft samvete att åka iväg när läget varit som det varit under sommaren.

Önskar ändå att det aldrig hade hänt för sju veckor sedan. Att det var som det var innan. Att saker och ting kunde sett annorlunda ut. Kommer aldrig sluta kämpa! Har spenderat 95% av sommarens dagar på sjukhuset. Tror det går att räkna hur många dagar jag INTE besökt sjukhuset av dessa sju veckor. Även vakat tre nätter.

Jag har inte jobbat på sju veckor. Det känns så konstigt för mig. Saknar mitt jobb om jag ska vara ärlig, men kroppen orkar tyvärr inte arbetspassen för tillfället. Hoppas på att återkomma slutet på månaden. Min semester är slut på söndag, men sen är jag sjukskriven två veckor.

Livet är så orättvist. De allra snällaste ska drabbas och får inte ens en chans!


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Vad tråkigt att höra. hoppas du får en bättre & lugnare höst🍁
nouw.com/annaasvensson
Fialisa88
Fialisa88,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229