Det går inte att undvika

Det känns så märkligt, hela världen känns konstig. Det märks att något händer. Det känns som en obehaglig skräckfilm som inte tar slut. Det går ju inte att undvika detta med Corona (covid-19). Det finns överallt. Vart man än är så finns det där.
All information som ska matas in hos oss. Det är mycket att ta in. Mycket att tänka på.

Jag är inte så jätterädd för att bli smittad, jo lite är jag men samtidigt vill jag leva. I den mån som det faktiskt går. Just nu har jag dock jobbabstinens, haha! Andra veckan jag inte får jobba. Det känns minsann. Saknar mina kollegor, saknar att gå till jobbet. Det är inte roligt att vara hemma när man inte ens mår hundra. Förra veckan åkte jag på vad de misstänker är körtelfeber, eller en väldigt kraftig halsfluss. Fick snabbt penicillin vilket gjorde susen, men sen gav det bakslag. Så länge jag snörvlar och känner av det så stannar jag hemma. Håller starkt på rekommendationerna!

Siktar på att vara tillbaka på jobbet på måndag igen.

Över till Corona igen. Lite rädd för att bli smittad är jag. Dels för att jag precis har tampats ordentligt med en infektion, ska jag tampas med det där viruset med. Nej tack. Så jag håller tummar och tår att jag slipper det. Samtidigt känner jag, får jag det så får jag. Då hoppas jag på lindriga symtom och snabb återhämtning.

Jag är nog lite mer rädd för människors hysteri kring detta virus. Allt hamstrande, speciellt på toalettpapper (som jag inte fortfarande har förstått varför). Ja absolut att man kan förbereda sig, men med respekt för sina medmänniskor med. Människor är alldeles för egoistiska.

Alltså vilken start på 2020. Först en omgång scharlakansfeber, sen en omgång körtelfeber för sonen. Sen allt detta med corona och en körtelfeber/halsfluss för mig. Vad mer ska ske under 2020? Året har ju nästan bara börjat.

Vi får vara starka tillsammans, ta hand om varandra, vara noga och ta vårt ansvar vid symtom och sjukdom och tillsammans kommer vi ta oss igenom denna period i livet. Vi får försöka vara positiva.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Usch förstår du är lite orolig i och med din infektion❤️
vet Nour heller vad jag tycker men verkar som detta har blåst upp ännu mer i media.
nouw.com/mrshenriksson
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Jag tycker det är otäckt & de säger att det bara kommer bli värre.. 😰
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229