Den lilla gjorde så mycket

När man har egen bil så lär man också sig vilka kostnader en bil kan ge med sig. Därför är det viktigt att man är rädd om sin bil, servar den och gör säkerhetskontroller. Nu snart kommer jag få tillträde till mitt garage, så kommer jag skydda den mer från vinterns kyla, repande av bilar bredvid och rost.

Nåja, förra fredag smällde det till ordentligt när jag körde på 70 vägen och skulle byta fil. Såklart satte sig en skruv i däcket.

I tisdags var luften ute, så en från verkstaden kom. Tog av däcket och skulle laga det. Det fortsatte läcka så han tog med det. Läckte på fyra ställen. När han sedan skulle pumpa det så sprack däcket. Så jag fick såklart köpa ett nytt. Kan ju inte köra med tre däck 😝

Det är en kostnad som inte är rolig och det överstiger inte min självrisk på försäkringen heller. Snart är det tid för nya däck. Pojkvännen ska ordna med nya året runt däck till mig istället. Ändå så typiskt med denna skruv.

Men jag är GLAD att jag har egen bil, det spar mig ca två timmars resande med buss och tåg varje gång jag ska jobba. Plus är att jag faktiskt älskar att köra bil.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229