Den friheten är oslagbar

Varför väntade jag så många år med att övervinna rädslan att köra bil? Varför tog jag inte bara mitt körkort tidigare. Det är ju SÅ roligt att köra bil 😂

Att ta körkortet var stort för mig, men när jag köpte min första bil, vilken FRIHET. Nej, jag kallar inte livet med bil som bekvämlighet. Inte när det minskar stress vid lämning/hämtningar. Det har gett mig en helt annan vardag. Det har varit lättare att storhandla, handla överlag eller om vi ska iväg. Att inte behöva tänka på att kolla tider, undra om bussar eller tåg parerar med varandra, är det inställt utan kunna känna oss fria att ta oss när vi vill, vart vi vill.

För mig har det ingenting med bekvämlighet att göra. Det är en mindre stressfylld vardag. Jag får mer tid för min son, mer tid för att göra saker tillsammans. Jag får tid över att kunna vara jag.

För mig är det inga konstigheter att pendla med buss och tåg, det har jag gjort i alla år. Det har dock påverkat hur jag mår. Det är inte heller så mycket dyrare för mig att köra bil än att ha ett månadskort för Skåne. Dessutom känner jag att ja det kostar att ha bil och köra den, men i slutändan är det mer värt för mig om jag får en mindre stressad vardag och mer tid för sonen och fritid.

Det är så mycket mer värt för mig än alla materiella saker och pengar i världen.


Never give up on the things that makes you smile

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Borde ta körkort jag
nouw.com/yasminegill
manellacentio
manellacentio,
Du lär inte ångra dig. Något av det bästa jag gjorde
nouw.com/manellacentio
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229